Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta värdet i ett liv

Jag mår bra
Jättebra
Min strävan efter att bli nöjd är slut

Jag är kry
Jag har ett helt liv kvar med alla
Möjliga vägar kors och tvärs

Tanken på det nya och heta
Mera pengar till att resa
Allt hade styrt mig tidigare
Jag hade haft en hunger som aldrig kunde bli helt mätt

Krav det var allt jag förr kunde säga
"jag vill ha det, jag har inte pengar nog att vara lycklig"

Sommarnatten var så ljuv för det
Blev aldrig kolsvart
Himlen var fortfarande ljus och
Nu såg jag det jag faktiskt byggt

Kärlek som spirade
Ett boende jag bott in mig i
Kreativa verk som inspirerade
Grönska som var så glädjefyllt

Idag värderade det jag hade redan
I mitt liv, exempelvis min egna kära familj
Att leva var inte längre att handla något splitternytt
Det var att finna lycka i det som redan finns

Frid och fröjd
Nu var jag redo att luta mig tillbaka
Se solen och bara njuta

Jag hade inte tid att famla omkring
I en evig labyrint av fel när det fanns
En öppen väg som var så inbjudande och len




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-02 15:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men vad finns då kvar att leva för?
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Christine94