Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min

skönhetens spegel är vad jag kan se när jag tittar på dig
mina knän blir vaga, jag har hittat min berlock av guld

nära hjärtat lever den du är
jag älskar dig för du är den anden som glöder på det mest hänförande sättet

din godhet omfamnar andra själar, andras liv
du är en sällsynt blomsterkrans som kan vira sig runt mitt hjärta och blomma i en evighet

du är min och dagen jag fick dig förändrades det mörker jag levt i
du gjorde taggtråd och skrik till kärlek och liv. Det växer frihet och lycka, i det palats jag bor i med dig




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94