Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Blick

Idag lyftes jag av din blick
Den var som ett vattenfall, full av uttryck
Passionen för livet fick mig att flyga till mitt egna paradis

När jag kollar i dina ögon blir jag hel
Hela dig speglas och mitt hjärta ler
Den gnista som tänds när du tittar på mig
beskriver varenda del för mig av vad skönhet är




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-12 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94