Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillsammans är vi oslagbara, fan vad vi är bra.


Tillsammans är vi oslagbara

 Tillsammans är vi oslagbara,

starkare oslagbarhet än stål

Tillsammans kan vi klara av sådant

vi annars inte skulle ha klarat av

Sådant som vi på egen hand inte

kunnat klara av

Vi kan slå allt,

fan vad vi är bra




Fri vers (Prosapoesi) av Nollfasader
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-02 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var så man sade när man byggde Babels torn, och vi vet hur det gick...
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader