Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyningar

jag har förlovat mig med fienden
ångesten och jag mot världen
våra raka ryggar
bär våra nakna kroppar
vi ska ska dansa i satans eldar
svalka oss i rädslans duschkabin
vi är inte unga för evigt
men för evigt är vi hungriga
på att göra allt det där livet
inte vill att vi ska prova




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-02 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra skrivet.
2014-06-03

  ULJO
Bra skaldat
2014-06-03

  Ingrid Trolle
Mycket bra
skaldat
2014-06-02

    ej medlem längre
Grymt bra!
2014-06-02

  mickech
Sanna ord! Bra skrivet!
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling