Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dan Myrbeck som kommer med så roliga tips och idéer: https://www.poeter.se/Medlem?writerId=43752


Tondöv

Jag är så tondöv att jag måste köra

med tonade rutor

Men jag brukar Liza Minelli 

 

Eller som Dan Myrbeck sa:

- Har vi inte råd med Lena Philipsson
så får vi Lisa Nilsson!




Fri vers av Connie
Läst 153 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-02 16:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jättefint - TACK!
2014-06-04

    Dan Myrbeck
Ord som leker
örat smeker.
2014-06-03

  ULJO
Kul lek med ord
2014-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Kul lek med orden...:-)
2014-06-02

    ej medlem längre
Det kanske blir riktigt bra då..
2014-06-02

  Lehva VIP
:-)...du får mig att skratta. .som vanligt. ..:-)
Smarta ordlekar!
2014-06-02

  Hans Christian
Å nu kom där ett leende igen! En GLAD dikt.
2014-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Som det kan bli.
2014-06-02

  Lars Hedlin
;) hi hi :)
2014-06-02

    Just Human
jag ser vad du gjorde där Semper fi XD
2014-06-02

  M M Mannheim VIP
Har du kanske ätit för mycket ton-fisk?
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie