Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig 2

ser dig
mer i mig
för varje dag

ser mig
mer i dig
för varje dag

oundvikligt
speglar vi
oss i varann

vem såg jag
innan dig

vem såg du
innan mig

nu ser vi 
en annan

i oss

i varann

 

YM Bohman-2014




Fri vers av Njord
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-02 22:08



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Finurligt, observant och säkert sant.
2014-06-03

    ej medlem längre
Ja så är kärleken!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER