Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behagligt avstängd och betraktande

allting vaknar
maskineriet drar igång
samhället slaknar
värmen kväver sömnens sång
ensamheten friar
tvåsamheten går itu
ny dag och nya möjligheter
öppna ögonen nu




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 250 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-03 06:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna blir som ett förord till "delad vårdnad", så jag läser de bägge på det sättet. Den här är mer utan ett "jag" och lämnar fantasins dörr öppen, inget är skrivet på näsan och jag kan bara säga att denna läsare tycker om vad som sägs mellan raderna.
2014-06-03

  Lehva VIP
Snyggt, smart och med go rytm:-)
2014-06-03

  Jan Linderoth
Hur kan du säga så mycket med så få ord? Avundsjuk!
2014-06-03

  ULJO
Finstämd poesi att vakna till en vardagsmorgon.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling