Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt och gammalt

Nya poeter
varje dag
gamla poeter
varje dag


jag läser
dom nya
jag läser
dom gamla

dom gamla
känner jag

nya läser
mina texter
vi känner
inte varann

ÄN

YM BOhman-14




Fri vers av Njord
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-03 09:16



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra tycker en gammal.
Gillar de korta raderna,
ger fin rytm.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER