Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta

Mina texter
är tafatta försök
att hitta tillbaks till konsten
att tänka tankar
i skrivna ord


så förlåt alla mina taffliga försök
som står här på skärmen
svarta ord
på vit botten

så förlåt alla mina diffusa tankar
nedtryckta på svarta tangenter
med vita bokstäver

så förlåt alla mina förlåt
för alla de ord som 
kommer ur kaoset

så förlåt att just ni
blir de som läser
mina tafatta försök
att hitta tillbaks till konsten
att formulera tankarna
som ska bli diktens ord

YM Bohman-14




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-03 09:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tafflar på i gamla tofflor gör vi väl alla mellan verserna ;) roligt att se en text av dig igen!
2014-06-08

  Gunnel Eriksson VIP
Varför be om ursäkt, vill
man inte läsa så slipper man.
2014-06-04

    ej medlem längre
Du behöver inte be om ursäkt,inte jag heller.Jag känner igen känslan du beskriver.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER