Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur lilla Prinsen...


Synligt

Det viktigaste är osynligt för ögonen

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt




Fri vers av Connie
Läst 170 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-03 14:52



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Lilla Prinsen är nog en av mina absoluta favoriter ...
Brukade under en period i min ungdom
högläsa ur den på Dramatens dåvarande poesihörna inför en tämligen till antalet rik publik, en gång i månaden ...
Den innehåller så många tänkvärdheter kring livets allra största väsentligheter ...
2014-06-05

  Lars Hedlin
JA så sannt!
2014-06-04

  Magica VIP
Tänkvärd och fin.
2014-06-04

  Annie b'larsson VIP
Jag är inte säker men jag tror det är sant, det känns sant.
2014-06-03

    ej medlem längre
Texten är kort men fyller sin funktion med visdom.
2014-06-03

  M M Mannheim VIP
Jag har hört att vi har ett tredje öga, nu vet jag att det finns i hjärtat! Fyndigt Connie!
2014-06-03

  Lehva VIP
Så sant. Så enkelt formulerat och därför genialt.
2014-06-03

    Dan Myrbeck
Har skrivit något likanade, men kunde inte hitta texten...
2014-06-03

    ej medlem längre
Absolut sanna ord.
2014-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2014-06-03

    ej medlem längre
Så sant så...
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie