Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är just en vacker längtan bara

Jag behöver inga guldmedaljer
Jag behöver ingen hyllningskör
Bara det finns någon när jag faller
Någon där som smeker och som hör

Jag är den som alltid lyckas, vinner
Jag är den som styr det mesta rätt
Allt är dock en tomhet som jag finner
Jag skall alltid stanna kvar på ruta ett.

Jag som aldrig kommer till det klara
Jag som alltid står som tom och stum
Allt är just en vacker längtar bara
att Du skall fylla upp mitt rum.







Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-03 21:52



Bookmark and Share


  Lena Renman
Rim rytm och innehåll i samklang. En ton av moll i denna längtan. Väl ordat
2014-09-26

  Lena Renman
Rim rytm och innehåll i samklang. En ton av moll i denna längtan. Väl ordat
2014-09-26

  walborg
Så mycket klokhet och självinsikt i dessa sympatiska rimmade verser.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L