Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blomma som aldrig slog ut (2014)


Det var en så oskyldig början
intensiteten växte sakta med tiden
blott vänskap var det ju sagt
dock var agendan en annan..

det fanns samtal till synes vackra
som i den väntande födde en hunger
bakom alla varma ord och omtanke
fanns en blomma som inte fick slå ut

det som händer är alltid ohyggligt
när förväntad kärlek vissnar..
så öppnas gravar med likdoft
över den vänskap som en gång fanns..




Fri vers av Järnkatten
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-04 05:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jobbig situation, bra beskriven...
2014-06-04

  Rise Little One
En mänsklig historia känns det som..
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten