Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya dagen

mina ögon öppnas mot en ny dag
mitt hjärta slår för en ny tid
min hjärna tänker nya tankar
mina fötter går nya vägar

jag vill glömma, gå vidare
radera spåren som etsat sig fast
i min själ

jag vill tro att det förflutna
aldrig fanns
att det bara var en mardröm
som jag vaknade ur

till en ny dag

YM Bohman-14




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-04 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER