Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positionerna formeras!

 

 



Alla söker höras
men inte lyssna
inte höra in...

Varför skulle
väl jag lyssna
på osanningar...

.... tänker de "vise" och
täpper öronen till!


På en gammal scen,
finns endast ekon
och dammråttorna
kvar ...

Dessa ekon,
skrämmer mig,
skuggorna tar över ...
jag önskar vara mer död
än levande..

Orden
Fastnat i nätet nu ...




Fri vers av queenia
Läst 481 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-04 12:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Precis min känsla naglar du med dina ord. Sista strofen knyter fint.

2014-06-17

  Johan Strömstedt
Vilse i dagen, en träffande bild för vår nutid.
2014-06-10

    Jag är fan större än Sartre VIP
Klok skildring av livet.
2014-06-06

  Maria Sundelin VIP
Ja, alla vill synas. Bra fångat
2014-06-04

  Lars Hedlin
Klockrent bra! ,)
2014-06-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Träffande slutkläm !
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia