Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt, men också inget.

Tomma ord.

Tomt papper.

Men samtidigt fullt med tankar inom mig

Jag vill få ner dom på pappret

Få meningarna att bildas

En efter en

Men dom försvinner på vägen

På vägen fram.




Fri vers av Mikaaela
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-04 19:12



Bookmark and Share


  mickech
Så är det ibland, men rätt som det är så flyter pennan över papperet.
2014-06-04

    Nicklas VIP
Känner igen mig alltför väl.

Ibland är man fylld utav känslor och tankar, till den grad att man nästan spricker, men ändå får man inga ord på pränt.

Det släpper dock tids nog, allra oftast.
2014-06-04

  Algotezza VIP
Några tankar fick du ner. Fint. Längta efter det omöjliga.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mikaaela
Mikaaela