Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill, jag hoppas, Ja jag önskar

Jag vet att jag inte borde känna
Att de tankarna borde mig lämna

Men detta är allt för svårt
För det är dig jag vill hålla om hårt

Jag hoppas att en dag ska du med känna
En dag ska du inte vilja lämna

Jag vill inte hoppas på för mycket
Men jag hoppas ju du fattar samma tycke




Fri vers av Mikaaela
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-28 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaaela
Mikaaela