Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på mig själv

Jag vet att jag är stark
men ibland orkar jag inget mer
Jag tror jag står på stadig mark
men ibland vet jag inte vad som sker

Jag kan ena sekunden bara gråta
medans nästa får mig att le
Så medans mina kinder fortfarande är våta
så får något mig att se

Se att jag ibland tar saker för hårt
att en liten sak blir stor
Och att även fast det ibland är svårt
så finns det ett så av lycka som gror




Bunden vers av Mikaaela
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-06 20:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbara gudinna
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mikaaela
Mikaaela