Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en ny dag

Igår var ingen bra dag

Idag är ingen bra dag

Men imorgon,

Imorgon är en ny dag




Fri vers av Mikaaela
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-23 19:03



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Det låter hopplöst men ändå
förtröstansfullt att ny dag kommer åter. Några rader kan ge många tankar
Ha det gott
Bosse
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikaaela
Mikaaela