Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser mig igen

Trots mina hinder här i livet
står jag här ändå
Jag kanske inte har all den frihet
den frihet jag önskar så

Men jag finns här ändå kvar
och jag vet att det finns mycket jag ändå har
Jag ser, jag hör, jag pratar, jag går
och det finns ändå glädje kvar som jag får

Och hur mycket än min värk vill stöka
Så kommer mitt hopp aldrig sluta öka
Och även fast jag vet att mina mål i livet kanske inte kan uppnås
så kommer inget hindra min vilja, inte ens en diagnos




Bunden vers (Rim) av Mikaaela
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-29 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaaela
Mikaaela