Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar kvar

Jag stannar kvar i min dröm 

för den handlar ju om dig 

där väntar du på mig

 

Jag önskar jag kunde ta dig i min famn 

för att känna att drömmen är sann

Har vi modet att uppfylla den?

 

 

 

 

 




Fri vers av Connie
Läst 165 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-04 19:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor längtan
2014-06-09

    ej medlem längre
En dröm är en sanning som väntar på att bli till. Det blir den om man bara vågar ta steget ut i det okända.
Bravo!
2014-06-05

  Angel of love
Längtan till nått onåbart, ett hinder!
Fint skrivet.
2014-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Längtan efter kärlekens famn.
Sista raden visar på hinder av något slag.
2014-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med drömmar, även vakendrömmar...frågan får
mej att tänka lite extra...
2014-06-04

  Lehva VIP
DU vågar nog..:-). Frågan är om ni båda är lika livsglada...:-)

2014-06-04

  M M Mannheim VIP
Va bra då ses vi där!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie