Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter som fyller 18 år:-)


Du står på tröskeln

Ingenting är över
Du stannar bara till
Funderar ett ögonblick
Sitter så still
Livet är magiskt
Varje dag är en gåva
Skaffa dig stunder
Det måste du lova
Så skynda nu vidare
Livet löper på
Unna dig vila ibland
Tänk på oss då:-)




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-04 20:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Men så fina förmaningar. Denna skulle jag kunna ge till mina barn. Tycker särskilt om:
Du stannar bara till
Funderar ett ögonblick
Sitter så still
Fin gestaltning!!!

2014-06-06

  Connie
Vacker kärleksförklaring din älskade dotter <3
2014-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Tyder på en fin relation.
2014-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Dessa dagar kommer man ihåg med både glädje och sorg...fint skrivet...
2014-06-04

  WyS VIP
Tycker om!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP