Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otro

Du inbillar dig att jag säger "otro"

när jag säger "åtrå"




Fri vers av Connie
Läst 153 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-04 22:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så...
2014-06-09

    ej medlem längre
Tänk vad en bokstav kan göra mycket. Gillar dina ordlekar. :)
2014-06-05

  Anya VIP
Jaa ibland kan det behövas hörapparat! Svart humor igen....härligt!
2014-06-05

  Hans Christian
Nu fick du mig att skratta ! :o) Det fullständigt bubblar om dig. Så suveränt du skriver just nu!!! BravoBravo Connie!
2014-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Inbillning är av ondo i alla sammanhang.
Verligheten anropar.
2014-06-05

  stig wikman
Har ändå samma
betydelse .
Just vid det
tillfället.

KRAM Å APPLÅD.
2014-06-05

  WyS VIP
Lekfullt!
2014-06-05

  Lehva VIP
Det är härligt att åtrå:-). Någon kanske måste ta några steg i livet så blir det ingen otro. Typ:-).
Du skriver fyndigt:-)
2014-06-05

  M M Mannheim VIP
Åtrå är mysigare, i alla fall med dig!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie