Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste buga för Anna Gardelin som inspirerade mig till dessa rader.


Plötsligt tar de slut

Sekunderna står aldrig stilla
men räknas minut för minut
Och ska du veta, du lilla
att plötsligt så tar de slut.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-05 08:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Snyggt om livets ändlighet
2014-06-13

  Maria Natasja
Åh...
Tjusigt. Och hemskt samtidigt.
Jag vill inte att det som ska ta slut-tar slut!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP