Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte infekterad av föreställningar

Min hund är vanligtvis nöjd med vad jag gör

eftersom hon inte är infekterad

med föreställningen av vad jag borde göra




Fri vers av Connie
Läst 133 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-05 22:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så..mycket bra.. :)
2014-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter skönt...så borde vi också tänka...:-)
2014-06-07

  Lehva VIP
Underbar:-)
2014-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Djurens Villkorslösa kärlek.
2014-06-06

  M M Mannheim VIP
Gör vad du borde!
2014-06-05

    ej medlem längre
Inga krav <3
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie