Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför vill jag ha svar på frågor som jag egentligen bara själv kan besvara?


Det enda jag kan lova

Är du säker på att du vill leva ett liv med mig

 jag har flera bottnar 

en del bottnar man inte i

 

Vi kommer att flyta och sjunka om vartannat

likt en nära döden-upplevelse

i ett komplicerat liv

 

För varje andetag skruvas hjärnan ett varv till

den slår knut på sig själv i sin vånda

det kommer att bli oerhört svårt 

 

Håret reser sig, ögonen tåras

halsen snörs samman

Huden knottrar sig

 

Det enda jag kan lova dig

är lust till det som kallas poesi

En nödvändighet likt livets olja




Fri vers av Connie
Läst 160 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-06 02:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där :)
2014-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man ska bara lova det man kan hålla...bra skrivet...
2014-06-07

  ULJO
Bra skrivet med många infallsvinklar
2014-06-07

  louisegirl
Mycket bra skrivet!
2014-06-06

  Lehva VIP
Vilken fantastisk text. Älskar liknelsen med bottnar... :-)
2014-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
2014-06-06

    ej medlem längre
Poesin lättar i jobbiga situationer...
2014-06-06

  M M Mannheim VIP
I poesins famn kan du hitta mycket. Bra skrivet.
2014-06-06

  stig wikman
Då ska jag hjälpa
till att smörja.


KRAM Å APPLÅD
TILL CONNIE.
2014-06-06

  Maria Natasja
Du skriver verkligen fint.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie