Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skriver jag till alla som jobbar för allt de vill ha...


Ekorrehjulet...

 

När ekorrehjulet snurrar för fort

Mitt gör det

 

När timmarna och minutrarna inte längre räcker till

Mina räcker inte till

 

Hur gärna man än vill

Jag vill hellre inget annat

 

Alla krav

Väger ton på mina axlar

 

Alla måsten

Som jag försöker bara göra till borden

 

Gör att du hamnar i ett fängelse du inte ser

Jag gör alltför att finna lite luft under mina vingar av frihet

 

Livet  du önskar och värderar

Jag ser det utanför mitt liv

 

Rinner dig mellan fingrarna

Vill så gärna hålla det i min hand

 

Det viktiga springer du förbi

Och jag gör allt för att det ska stanna kvar hos mig

 

Allt jag har att säga om det

Är att allt det du tycker är så viktigt idag

Kommer du värdera om en dag

Men då kan det vara försent

 

Så stanna upp

Fundera

 

För vem gör jag det här

Varför är det så viktigt

Vem är viktig i ditt liv

Vem är du

Vem vill du vara

 

Vad vill du inte ångra...

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-06 08:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra skrivet, tänkvärda ord!
2014-06-17

  Lars Hedlin
JA just så mycket bra!
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman