Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


När finns du för mig...

 

 

Att bara få känna mig viktig

När du bara vill mig något

 

Att bara få känna sig behövd

När jag ska finnas och ställa upp för dig

 

Att bara få känna sig som mest älskad

När du är som mest nere

 

Finns ett ord för det

Utnyttjad

 

Jag vill alltid få känna viktig för dig

 

Men när finns du för mig...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 162 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-06 09:23



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vemod, berör, så ska det inte vara förstås!
2014-06-17

  Lars Hedlin
Riktigt bra skrivit!
2014-06-09

  Eva Langrath VIP
Bra skildring av ett förhållande i otakt.
2014-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-06-06

  mickech
Bra skrivet om ett ojämlikt förhållande.
2014-06-06

  Fale Bure VIP
Oj, riktigt bra!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman