Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

ska jag skriva en dikt
eller bara fortsätta stirra
håglöst på datorns skärm

ska jag tänka fram ord
trycka ner tangenterna
så att bokstäverna formar 
något meningsfullt

ska jag verkligen göra det?


 

YM Bohman-14




Fri vers av Njord
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-06 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha! Självklart! Men denna räknas inte. ;)
2014-06-06

    ej medlem längre
Just do it!!!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER