Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställa till en scen

Ibland går vi på teater

Och ibland ställer jag bara till en scen där hemma




Fri vers av Connie
Läst 114 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-06 12:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) JA jisses så är det nog för många
2014-06-09

  ULJO
Fint budsk<p i denna. Toppen
2014-06-07

  louisegirl
Ja det känns igen...
Jättebra!
2014-06-06

  Angel of love
Haha ja hemma kan jag leva ut mina skådespelartalanger.
2014-06-06

  Anya VIP
Jaa....sån är jag med. :o)
2014-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Alla är vi aktörer på livets scen.
2014-06-06

  Maria Natasja
ha ha..
ja det gör Vi sannerligen.

Bra skrivet.
Behövs inte fler ord för att beskriva detta.
2014-06-06

  M M Mannheim VIP
Scener hemma är mera realistiska än på teater de mer riktiga. På teater är det någon annans drama och tragik.
2014-06-06

    ej medlem längre
Så bra! Frågan är vilken scen vi föredrar. ;)
2014-06-06

  Lehva VIP
Ha, ha...du är fyndig. Som vanligt:-). Snyggt formulerat!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie