Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Du

En blomma under vårsolen, en fågel sjunger en sång.
Molnen lättar och sommaren är på gång.

En humla, en alv, musik ifrån en porlande bäck.
I solnedgången badar ett kärlekspar näck.

En uggla hoar i natten och kärleken speglas i det klaraste vatten.
Vacker, enkel och nu.....
.... finns bara du <3




Bunden vers av IdaStina
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-06 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina