Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking livet, del 2

Ni vet...

Jag känner mig så vilsen så att
jag är alldeles bortkommen.

Tack då, fucking livet!
Mörklägg min väg bara, gör det!
Jag får väl fumla mig fram i mörkret då.

...känslan när det ljusnar.




Fri vers av IdaStina
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-23 18:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi kan inte ens svära på svenska.

2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina