Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart hål


Jag lägger mig ned, blundar och försöker ta mig till ”ingenstanset” där jag tänker på ”ingentinget”
Allt omkring är mörkt och tyst - det är själens svarta hål där inte ångestens smattrande hjärtslag får plats, ej heller finns utrymme för trassliga tankar eller sörjan efter bitterheten över livet.
I tystnaden hörs några andetag som bara är mina, inte sorgens eller stressens, utan bara mina.
För en liten, liten stund är jag hel igen.




Fri vers av IdaStina
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-25 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina