Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking livet, del 1

Ni vet...

Jag känner mig så trasig så att
jag är alldeles sönder.

Samtidigt

Men kom igen då fucking livet!
Blås omkull mig,
jag kommer ändå att resa mig upp igen.

...den känslan.




Fri vers av IdaStina
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-23 09:51



Bookmark and Share


  Zandor
Man måste kämpa...hela tiden
2016-09-25

    ej medlem längre
livet har så många delar,
vändpunktar med +
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina