Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duggregn




Det fina
med duggregn
är fallet
ner i
grönskan

det stilla
suset

när daggkåpan
samlar pärlor
av vatten
i gryningsljuset.








Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-06 14:21



Bookmark and Share


  walborg
Stämningsfullt
2014-06-23

  Kim VIP
Aha! Tänkte inte på det… då får man lyssna nära daggkåpan nästa gång!!
2014-06-07

  Gunnel Eriksson VIP
Stilla och vackert.
2014-06-07

  Sunlight
Kan känna den friska doften av grönska, vackert skildrat!
2014-06-06

  Eva Langrath VIP
Orden faller lika fint som dropparna i det mildaste duggregnet.
2014-06-06

  Anita Westin
Inte en prick för mycket! Vackert så!
2014-06-06

  Michaela Dutius
Orden faller lika stilla som duggregnet i vattenkåpan och glittrar som droppen som samlas.

2014-06-06

  Lena Själsöga Keijser
det vackra regnet

och du målar dess rörelse i ömhet
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP