Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ask med TOY

Silvermynt på himlen
Stilla med tindrande nålshuvuden

Där är du
Där är jag
Där är dom

De är vi, det är alla denna afton
Denna afton där tårar är ett skratt
Där en dans är en bedjan

Vi är på samma plats, tillsammans reser vi bort

Snälla du min vän, lämna denna plats med mig
Ta min hand så seglar vi till månen i en ask med TOY




Fri vers av byggpoeten
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-06 16:04



Bookmark and Share


  ULJO
Livfull och fantasi full poesi
2014-06-06

  Marianne Räf
Guud, så fint!
Är imponerad! Nytänkande!

2014-06-06

  Connie
Gillas mycket ;)
2014-06-06

  Angel of love
Gulligt bra text.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten