Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din totempåle

Mitt underliv dansar kring din totempåle

provocerar mig genom att bara stå där

alldeles löddrig




Fri vers av Connie
Läst 178 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-06 17:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så jävla bra ;) Applåder!
2014-06-09

  Stefan Viljehammar
haha!! Ja stå du där, bara.

2014-06-06

  M M Mannheim VIP
Gillar den här, men varför satir? Själv har jag fått reda på att jag har indianblod i mig. Och totempålar har jag nog......sett!
2014-06-06

    ej medlem längre
Åh helt galet bra..,
Så provocerande!!
2014-06-06

  louisegirl
Hahaha så bra ;)
2014-06-06

  i af apa
rak & egensinnig...! vad jag gillar...
2014-06-06

    ej medlem längre
Underbart, bara underbart! =D Kan för mitt inre öga dansen. ;)
2014-06-06

  stig wikman
Ha , Ha .
Ja , hur ska jag
kommentera
detta. Jo , med en
KRAM Å EN APPLÅD.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie