Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande åtrå

Visst ser jag vägen som förde förbi ditt hjärta
Men mina flyende hälar hade redan svärtats av dina lågor
Och mina ben sjönk ner i din glödande åtrå

 

 




Fri vers av Connie
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-06 20:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skriftat!
2014-06-09

    ej medlem längre
Fina ord! Som om diktjaget rycktes med av oväntad passion.
2014-06-07

  M M Mannheim VIP
Glödande åtrå med glödande ord!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie