Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Firat çelik


Det finns så mycket att säga

Det finns så mycket att säga
men dina ögon avbryter mig ständigt

 




Fri vers av Connie
Läst 168 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-07 01:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärt.
Positivt eller negativt?
Beror på situationen.
2014-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Jag ser dikten från den positiva sidan...ibland behövs inga ord, man vet ändå...frågan är ju vad ögonen säger...
2014-06-07

    ej medlem längre
Spännande! Frågan som uppkommer i tankarna är om avbrottet är välkommet eller ovälkommet?
2014-06-07

  ULJO
Sådant är livet, alltid något som stör idealen. Fint skrivet emmellertid
2014-06-07

  Angel of love
Fin, men lite sorgsen underton.
2014-06-07

  M M Mannheim VIP
En kort lite lurig poem! Det där avbrottet var häftigt.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie