Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu får du bestämma dig

Vill du ha mig

hela mig  

eller ingenting annat än mig




Fri vers av Connie
Läst 202 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-07 04:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra frågan..som är rättfärdigad alla förtjänar ett svar!
2014-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2014-06-08

  Alva Johnsson VIP
Den eviga frågan:
Vad vill de och vi själva ha??
2014-06-07

  Anya VIP
Innehållsrikt och kvicktänkt! Bra!
2014-06-07

  louisegirl
Helt rätt..
Ultimatum!
2014-06-07

    ej medlem längre
Snälla rara, livet är som ett stort smörgåsbord. Djupdyk i en annan tallrik istället för att vänta på den där fega kraken. Bättre är du värd! Du spiller bort din tid och kastar pärlor åt svin.
2014-06-07

  Lehva VIP
Häftig! Den sparar jag:-)
2014-06-07

  stig wikman
OM DET VORE
MÖJLIGT ATT KLONA
SÅ VILL JAG GÄRNA
HA EN AV DIG, TACK.

kram å applåd.
2014-06-07

    ej medlem längre
Rakt på sak, ultimatum! Gillar denna.
2014-06-07

  ULJO
Den satt fint den. Finurligt.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie