Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt skinn

Älskade, jag kommer ALDRIG någonsin

att kunna radera dig ur min kropp

Jag kommer att ha kvar dig

under mitt skinn

resten av mitt liv




Fri vers av Connie
Läst 150 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-07 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärlek känns bra att ha under skinnet.
Död kärlek liknar den en pormask som bör tryckas ut.
2014-06-08

  ULJO
Bra skrivet om känslor
2014-06-07

    ej medlem längre
Fina och ömma känslor !
2014-06-07

  Lehva VIP
Du känner mycket och starkt. Just nu. Och du lyckas beskriva det. Bravo.
2014-06-07

  Angel of love
När man älskar, är det bara underbart att känna det ända in under huden.
2014-06-07

    ej medlem längre
Gör dig av med det där maskformiga bihanget, annars måste du äta för två, och det blir alldeles för dyrt.
2014-06-07

    ej medlem längre
Kan inte låta bli att skratta åt Sempers kommentar! Håller med, det måste vara trångt. ;)
2014-06-07

  M M Mannheim VIP
Kliar det inte att ha någon under skinnet?
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie