Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren efter dig

Du har gått

men mina ord

forsätter leta efter dig

spåren efter dig går aldrig ur




Fri vers av Connie
Läst 181 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-07 13:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör
2014-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Saknad!
2014-06-08

  M M Mannheim VIP
Jag ser ser spåren annars är det svårt att vara spårvagn!
2014-06-08

  M M Mannheim VIP
Jag ser ser spåren annars är det svårt att vara spårvagn!
2014-06-08

  ULJO
Ytterligare än stark text om känslor
2014-06-07

  Maria Natasja
Jamen visst...

Ord som fastnar.
Väldigt bra!
2014-06-07

    ej medlem längre

Ord som känns ...
2014-06-07

  Daniel_78 VIP
En ordskapares sökande. Orden som bör känslor fläckar av sig, efter sig.
2014-06-07

    ej medlem längre
Saknad gör ont. Även när man läser om den. Så fint skrivet. Kram!
2014-06-07

  Angel of love
Kommentaren försvann ;)

Fin öm text om saknad.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie