Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

burr

när värmen kommer framåt tretiden

har vi redan tröttnat på att sitta halvnakna

i vinden och vänta halvt frysande

då går vi in och vilar min katt och jag

 

det känns säkrast ifråga om värme

ett safe-val helt enkelt

när man tröttnat på att vänta in

den stora värmeböljan

vid uteplatsens bord

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-07 14:55



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Fem dagar senare är det så här:
Idag ligger jag och mina katter inne i det relativt svala rummet och kippar efter luft.
Ute är det olidligt varmt.
Badväder, rent av.
Sommarvärme, skolavslutning.
2014-06-12

  Lars Hedlin
Man får ta tillvara på den värme som då kommer!
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP