Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstå...

 

 

 

Tänk att det kan göra så ont att älska

Ändå kan man inte avstå

Från att söka

Från att önska

Kärleken som gör en hel...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-15 09:07



Bookmark and Share


  Connie
Precis så är det! Priset för vår kärlek är sorgen. Att älska kräver mod!
2014-06-20

  Magica VIP
Kärlek "känns", annars är det inte kärlek. :)

2014-06-17

  Peter Stjerngrim VIP
Det gör ont att sakna kärleken också ...
Men samtidigt är denna form av smärta
något av en nyttofunktion
som ger incitament nog för att
inte kompromissa med kärleken
utan att hellre avstå
i avvaktan på
den äkta kärleken som helar ...

... Ty den kärleken gör inte någonsin ont och den gör det alldeles underbart att älska!
2014-06-15

  Lars Hedlin
Mycket bra och sannt!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman