Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TRÖSTADE DIG NÄR DU SÅRADE MIG

Vet ni att skillnaden mellan våld och underhållningsvåld
är att ni förväntas njuta av underhållning
Ingen njuter av reportage från krigshärjade områden
Hoppas jag

Du njöt av att göra mig ledsen och sedan tröstade du mig
Det mest sjuka var när jag tröstade dig
för att du hade sårat mig
Du ångrade dig

Det finns saker som aldrig går att förlåta
men det går att sluta grubbla på det som var
Det känns bra att fortsätta leva
Inte bara överleva

Jag mår bra nu






Fri vers av Lehva VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-07 20:02



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande, va bra att du mår bra nu!
2014-06-12

  Angel of love
Griper tag ordentligt.

2014-06-09

  Anya VIP
Åhh den mittersta strofen är mycket, mycket bra. Det är som Århundradets kärlekssaga med Märta Tikkanen. har du läst den? Dessa rader är så grymma, så talande, så dubbla. Du målar upp en scen på några få rader. Skickligt!
2014-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
Sluttexten är livsbejakande.
2014-06-08

  Connie
Djupt berörande rader! Är så glad för din skull att du lyckades ta dig ur detta helvete!
2014-06-07

    ej medlem längre

berörande rader ..
2014-06-07

  WyS VIP
Psykisk misshandel. Skönt att du återhämtat Dig!
2014-06-07

    Anonym Ängel
En starkt berörande text, förstår känslan.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP