Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet när du har ont

Jag vet när du har ont

Låt mig veta om det svider

så ska jag trösta dig

som första natten

 

Älskling

Är det vad du vill?




Fri vers av Connie
Läst 182 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-07 20:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt och fint skriftat!
2014-06-09

  Stjärnöga
Ömsint din
kärlek
så vackert
2014-06-09

  Hans Christian
Så rart och sött skriven. Innerlig kärlek!
2014-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-06-08

    ej medlem längre
Detta var så vackert. Så kärleksfullt och ömt.
2014-06-08

  Lehva VIP
Naket och ärligt. Så vackert skrivet! Glöm bara inte bort att ställa samma fråga till dig själv..."är det vad jag vill"
2014-06-07

  Glitr
Ja.
Precis så.
Ibland behöver en ställa frågan.
Fint
2014-06-07

  Angel of love
Tröstande famn, ömt och fint.
2014-06-07

  aol
Underbart finner du orden blev så berörd tack,
2014-06-07

  Maria Natasja
Jättebra rytm, orden och meningarna ringlar på ett säkert sätt ner framför mig på skärmen. Precis lagom. Säger Allt. Väldigt bra. (sånt här diggar jag skarpt)

"som första natten"
Den meningen sticker ut extra. Stor Applåd!
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie