Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom

Vägen till fullständig frihet
kan ingen visa dig
Vägen till djupaste insikt
kan ingen ge dig
Vägen till den gamles visdom
kan ingen föra dig

Riktningen kan du finna
om du ser i mörker
och om du är lyhörd i tystnaden

Endast då kan du erövra friheten
den djupaste insikt och den gamles visdom




Fri vers av Metaformannen
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-03-28 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen