Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge tillbaks mitt hjärta...

alla vackra ord

jag har skrivit

tårarna som fallit

för dig

 

dagarn mitt hjärta

har slagit oro

nätterna jag har

legat sömnlös

i väntan på dig

 

 

de härliga, trevliga

och oförglömiga ögonblickena

du har upplevt i min närvaro

stunderna jag har fått dig

att le och skratta

 

ge tillbaka dem

och ta tillbaka allt

du har gett mig av

bekymmer,

oro,

smärta och sorg.

 

nu när det är slut mellan oss

nu när vi är som två främlingar

ge tillbaks mitt hjärta;

orört,

glatt

och helt

och ge dig av

för alltid

till glömskan

 

Omid Salimi 07.06.2014




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-09 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid