Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dricker natten

Jag dricker natten försiktigt där den samlats på daggkåpornas utsträckta blad

Jag lyssnar till dagens kommande nyfikna andetag

Svirvlande lekande lockande fram ljus

Ur dagens kommande göromål och nattens tillbakagående brus

Det smakar så friskt färgat av timmar som stämt upp i sång

Om skuggor som dansat förföriskt med mörker i en dans som varit vacker och lång

Jag dricker natten försiktigt där jag går bland långa blommor och naturens kommande fest

Dagen knackar på dörren

Välkommen du strålande gäst.




Bunden vers (Rim) av akcebeR
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-09 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akcebeR
akcebeR