Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick






Följer blicken in i din
Där jag landar
I din iris

Klättrar på din hornhinna
Och smeker dina ögonfransar
Mellan kajalstreck
Och blå ögonskugga

Mitt liv förvandlas till ett ögonblick
I dina gröna
Och drunknar sedan i dina tårar

Följer dom nedför din kind
Stannar vid din mun
Slickar saltet från din överläpp
Biter i din hud
Och stannar där för alltid

Kysser dig hungrigt
Letar med min tunga
Efter din
Och när jag når den stönar jag ditt namn

Hör du mig?




Fri vers av Tess74
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-09 19:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och sensuellt!
2014-06-10

  Maria Natasja
Sensuellt så det känns!
2014-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Din penna målar sensuella bilder i rött.
2014-06-10

  M M Mannheim VIP
Vem skulle inte vilja höra!
2014-06-09

  Hon kallar sig poet VIP
Jared Leto eller? :)
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74